LEIF ARNE FARDAL

foto: Anine Gutubakken Byles

FARDALs er en liten familiebedrift på Snarøya/Fornebu som ble etablert i 2014 av Leif Arne Fardal. Etter mange år som konsulent og produktutvikler i baker- og konditorbransjen med industrielt fokus, etablerte han et konditori hjemme i kjelleren med produksjon av kaker, cupcakes og franske makroner. Deretter ble lokalene til en tidligere sushi restaurant gjort om til bakeri&pizzeria. Vi ønsker å være en bærekraftig bedrift med kortreist mat, mat lagd fra bunnen med lokale råvarer og lite matsvinn. Pizza lages kun på bestilling og generer derfor svært lite svinn. Vi legger vår sjel i å lage alt selv med ekte og rene råvarer, både sauser og bunner.


Vi ønsker å være en liten lokal kafé/pizzeria som produserer og leverer kortreiste varer med høy kvalitet.

Vi leverer til området Snarøya/Fornebu og Lysaker. Velkommen!